website templates
Mobirise

Generálkivitelezés

Lakásfelújítás, átalakítás vagy rekonstrukció? Amennyiben egy térnyerő hangulatos otthont szeretne, meg tudjuk valósítani elképzeléseit. Ha Ön velünk dolgozik, akkor egy összefogott, professzionális csapatmunkának lehet részese, aminek a végeredményével garantáltan elégedett lesz.

Mobirise

Építészeti tervezés

Az építész emberi tartózkodásra alkalmas épületeket, házakat tervez. Mielőtt nekiállna tervezni, utánajár a lehetőségeknek: feltérképezi a helyi adottságokat, a hatósági előírásokat, a tervezési terület adottságait. Ezzel párhuzamosan felméri a Megrendelő igényeit, esztétikai, funkcionális és kényelmi szempontból is. Azaz megismeri, hogyan szeretne élni, milyen teret képzel maga köré és hogyan használná azt.

Mobirise

Belsőépítészeti tervezés

A belsőépítész alakítja a belső tereket. Falakat mozgathat, tereket helyez át, funkciókat cserél fel, majd megtölt tartalommal, színnel, anyagokkal, dekorációval, fénnyel. Ez a munka szerteágazó ismeretet követel, hisz szükséges építészeti alapismeret, naprakész rálátás a hazai és nemzetközi design trendekre, termékekre. Tudni kell alkalmazni a szakági tervezők tudását, hisz adott esetben a belsőépítész fogja össze az ő munkájukat is, hasonlóan az építészhez.

Mobirise

Látványtervezés

A számítógépes látványtervezés az építészeti és belsőépítészeti tervezés folyamatának egy része. Olyan számítógépes programokat alkalmazunk, amelyek képesek az épület modellezésére, 3 dimenziós látványának megjelenítésére, illetve a részletes tervek elkészítésére. A környezetet kiegészítve különböző felületekkel, tárgyakkal, növényzettel, egy valósághű fényképet készítünk a még nem létező terekről.

Mobirise

Lakberendezés

A lakberendező a már meglévő tereket tölti meg színnel, élettel, kész bútorokkal, dekorációs elemekkel. Napi szinten frissen tartva tudását, anyag ismeretét, ami ugye a mai világban már nem kis feladat, hisz a design terméket gyártó cégek nap mint nap dobnak piacra újdonságokat. Ezen felül emberismertre és kommunikációs képességre is nagy szüksége van,hiszen fel kell deríteni hogy az adott Megrendelőhöz, térhez mi illik.

Mobirise

Építési műszaki ellenőrzés

Az építési műszaki ellenőr az építőipari kivitelezési tevékenység teljes folyamatában elősegíti és ellenőrzi a vonatkozó jogszabályok, hatósági előírások, szabványok, szerződések és a kivitelezési dokumentációban foglaltak betartását. Ő az építtető helyszíni képviselője.

CSAPATUNK

Kattints bármelyik ikonra vagy szövegre, hogy szerkeszthesd vagy megváltoztasd a stílusát.

Pausz Dániel

okl. építészmérnök

Szita Nikoletta

lakberendező

Címünk:

1117 Budapest,
Móricz Zsigmond körtér 10.


Elérhetőségek:

Email: info@rebuild.hu 
Mobil: +36 (30) 449 83 43

Hivatkozások

Szolgáltatások
Referenciák 
Rólunk 

Visszajelzés

Kérjük, értesíts minket, ha hibát találtál vagy ötleteid, javaslataid vannak! Minden visszajelzést nagyra értékelünk.

KÖVESS MINKET!

© rebuild.hu 2019 - Minden jog fenntartva!